Presentació de la candidatura de Compromís per l'Alcúdia i balanç de la legislatura

En la primera part de l’acte de presentació, els regidors i regidores de la present legislatura, Paco Sanz, Pilar Huertas, Anna Pérez i Pascual Ortega, feren un breu balanç de la seua gestió en àrees com educació, igualtat, urbanisme, medi ambient, mobilitat, agricultura, joventut, participació…

Destacaren la magnífica experiència d’haver participat en el primer govern plural de la història de l’Alcúdia. Van dir que la gent, cada vegada més, no vol que governe un únic partit amb majoria absoluta que puga fer i desfer sense comptar amb ningú. Està demostrat que governs plurals, com el del Botànic, com el de València, com el de l’Alcúdia són més eficaços, més transparents, menys corruptes, menys malbaratadors. “Ens hem deixat la pell treballant pel nostre poble. Estem molt orgullosos de la tasca realitzada durant aquests 4 anys, duent a cap multitud de projectes i actuacions, alguns dels quals se’ns han quedat pendents. I estem convençuts que els nostres companys i companyes que ara prenen el relleu li donaran un nou impuls a les polítiques de Compromís.”

En la segona part, de presentació de la candidatura, Vero Roig, la candidata a Alcaldessa per Compromís per l’Alcúdia va anar presentat als diferents components, fent pujar a la taula a Mercé Sampedro, Toni Montes, Carmen Miñana i Saül Ibáñez. Cadascú va exposar el seus motius per formar part de la candidatura de Compromís per l’Alcúdia i destacàrem alguns dels punts més importants.

A continuació, prengueren la paraula, des del públic distints membres de la candidatura per explicar les raons que els havien portat a formar part d’aquesta llista, així com els temes que més els motivàvem. D’aquesta manera Rubèn Boix, Lluís Arnadis “Toni de l’Hostal”, Marina Ribes, Elisa Puchol, Ramon Bria, Rosa Boix i Dolors Izquierdo intervingueren en l’acte.

Finalment Vero Roig, candidata a l’alcaldia de l’Alcúdia va expressar l’emoció i l’honor d’ocupar el primer lloc de la candidatura. Va destacar per damunt de totes les coses la seua lluita per la igualtat de les persones de qualsevol condició i el seu compromís amb el feminisme i els drets LGTBI. Es va mostrar optimista i al mateix temps confiada en poder treballar pel poble de l’Alcúdia amb el recolzament i l’experiència acumulada dels anteriors regidors i regidores

Share on facebook
Share on twitter

Usem les cookies per a millorar la vostra experiència d'usuari.
En fer clic a qualsevol enllaç del lloc web, doneu el vostre consentiment explícit per a que les utilitzem.