Treballarem amb compromís

Vero Roig, Mercé Sampedro i Joan Baldoví

El passat 26 de maig van tindre lloc les eleccions municipals. El resultat d’aquestes ha deparat una ampla majoria absoluta per al PSOE, amb 11 representants, 4 per al Partit Popular i 2 regidores per a Compromís per l’Alcúdia: Vero Roig i Mercé Sampedro.

En primer lloc i de manera especial, volem donar les gràcies als 823 alcudians i alcudianes que confiaren en la nostra opció, i dir-los que no anem a defraudar-los, que anem a defensar el nostre programa i les polítiques d’esquerres, valencianistes, ecologistes i feministes amb les quals ens presentàrem a les eleccions

En segon lloc volem felicitar al guanyador de les eleccions i desitjar-li sort i encert en aquesta nova legislatura. Igualment al Partit Popular i els seus representants.

Pel que fa al nostre partit, Compromís per l’Alcúdia, hem perdut la meitat de la nostra representació, i la pròxima legislatura estarem, com és lògic, en l’oposició. Una oposició útil i constructiva, en la qual continuarem, com hem fet al llarg de molts anys, aportant les nostres propostes, les nostres crítiques, i en definitiva, treballant amb compromís per l’Alcúdia.

Lamentem que la nostra candidatura, una candidatura nova i jove, no haja sigut suficientment valorada per l’electorat. Malgrat això, estem molt orgullosos del gran treball realitzat pels nostres regidors de l’equip de govern. Hem de dir que hem aconseguit el 13% de vots, el qual ha sigut el segon millor resultat percentual de Compromís per l’Alcúdia. En 2011 obtinguérem un resultat semblant, amb 2 regidors, quan ja portàvem molts anys treballant, pel que el resultat d’enguany és un bon punt de partida.

Nosaltres pensem que les majories absolutes no són bones, perquè deixa tot el poder de decisió en mans d’un sol partit, però aquesta ha sigut la decisió majoritària dels alcudians i alcudianes, i no cap més que acceptar-ho.

Estar en l’oposició és una tasca molt digna i necessària. La democràcia no seria possible sense que ningú controlara i fiscalitzara les actuacions dels que estan en el poder. En la passada legislatura hem realitzat la tasca d’estar en el govern i ara, igual que en altres legislatures, ens toca realitzar la tasca d’oposició útil i constructiva.

Podeu comptar amb nosaltres i amb Compromís per l’Alcúdia pel que necessiteu.

Share on facebook
Share on twitter

Usem les cookies per a millorar la vostra experiència d'usuari.
En fer clic a qualsevol enllaç del lloc web, doneu el vostre consentiment explícit per a que les utilitzem.