Discurs presa de possessió 15 de juny de 2019

Vero i Mercè a l'ajuntament en la presa de possessió

Bon dia, senyor alcalde, regidors i regidores, veïns i veïnes de l’Alcúdia:

Tinc la satisfacció de representar a Compromís per l’Alcúdia en aquest acte, junt a la meua companya Mercè Sampedro, com a regidores d’aquest ajuntament en la nova legislatura que hui comença.

El passat 26 de maig van tindre lloc les eleccions municipals a l’Alcúdia. El resultat d’aquestes ha deparat una ampla majoria absoluta per al PSOE, amb 11 representants, 4 per al Partit Popular i 2 regidores per a Compromís per l’Alcúdia. En primer lloc i de manera especial, volem donar les gràcies als 823 alcudians i alcudianes que confiaren en la nostra opció, i dir-los que no anem a defraudar-los, que anem a defensar el nostre programa i les polítiques d’esquerres, valencianistes, ecologistes i feministes amb les quals ens presentàrem a les eleccions.

En segon lloc volem felicitar al Partit Socialista guanyador de les eleccions i al que serà alcalde de l’Alcúdia els pròxims 4 anys, Andreu Salom, desitjant-li encert i que sàpiga administrar el poder que els veïns i veïnes de l’Alcúdia li han atorgat. Igualment al Partit Popular i els seus representants. Tots i totes som poble, tots i totes representem a la voluntat popular i, cadascú des de la situació que els resultats electorals ens ha deparat, anem a treballar per contribuir al bé comú del nostre poble.

Compromís per l’Alcúdia, estarà aquesta pròxima legislatura, com és lògic, en l’oposició, en la qual continuarem, com hem fet al llarg de molts anys, aportant les nostres propostes, les nostres crítiques, i en definitiva, treballant amb compromís per l’Alcúdia.

Estar en l’oposició és una tasca molt digna i necessària. La democràcia no seria possible sense que ningú controlara i fiscalitzara les actuacions dels que estan en el poder. En la passada legislatura hem realitzat la tasca d’estar en el govern, i ara, igual que en altres legislatures, ens toca realitzar la tasca d’oposició útil i constructiva.

Hem de manifestar la nostra alegria perquè els valencians i valencianes hagen continuat apostat pel canvi que es va iniciar fa 4 anys al nostre País i que durant la pròxima legislatura un nou Govern del Botànic, amb Compromís, Unides-Podem i Partit Socialista governarà la nostra Comunitat.

Treballar pel nostre poble, millorar la qualitat de vida dels ciutadans, és la màxima aspiració i a ella dedicarem els nostres esforços. Som gent compromesa amb el nostre poble i el nostre País. Gent com vosaltres que aposta per les coses senzilles, per la felicitat de tots els dies. Volem contribuir en aquesta nova etapa a una societat més justa, més lliure i més solidària.

Podeu comptar amb nosaltres i amb Compromís per l’Alcúdia pel que necessiteu.

Moltes gràcies

Share on facebook
Share on twitter

Usem les cookies per a millorar la vostra experiència d'usuari.
En fer clic a qualsevol enllaç del lloc web, doneu el vostre consentiment explícit per a que les utilitzem.