Programa. Introducció

Aquests 4 anys a l’Alcúdia hi ha hagut, per primera vegada, un govern plural amb 4 regidors i regidores de Compromís, que han portat a terme multitud de projectes i actuacions. Regidories importants com l’educació, la participació, l’urbanisme, la igualtat, l’agricultura o el medi ambient, han sigut gestionades per Compromís, demostrant que és possible governar des de la pluralitat, sense que ningú impose les seues decisions.

Estem orgullosos de la tasca feta i ara volem continuar treballant per l’Alcúdia des de l’esquerra, el valencianisme i l’ecologisme, amb un equip renovat que aposta per la joventut i el feminisme.

Ens identifiquem amb el Govern del Botànic que, ha renovat la confiança dels valencians i valencianes en les passades eleccions, un Govern amb forta presència de Compromís, que ha revertit les retallades del PP i ha acabat amb el malbaratament i la corrupció.

Volem governar per a tots i totes posant en el centre de totes les polítiques a les persones. Prioritzant l’educació, la mobilitat sostenible, la participació, la transparència, la igualtat i la solidaritat.

Som persones compromeses amb el seu poble i el seu País. Gent com vosaltres. Que volem una nova manera de fer política.

Perquè l’Alcúdia és el nostre compromís, VOTA COMPROMÍS PER L’ALCÚDIA.

Usem les cookies per a millorar la vostra experiència d'usuari.
En fer clic a qualsevol enllaç del lloc web, doneu el vostre consentiment explícit per a que les utilitzem.