Regidoria d’Igualtat, Joventut, Habitatge i Comunicació

La legislatura va començar canviant el nom de la regidoria de la Dona per la d’Igualtat. Un canvi necessari per a marcar les polítiques que anàvem a fer. Durant aquests 4 anys s’han efectuat diferents activitats amb un objectiu comú: conscienciar i treballar per a aconseguir la igualtat real de totes les persones i acabar amb la xacra de la violència masclista. Volem destacar el treball de coeducació que s’ha fet amb l’alumnat dels diferents centres docents mitjançant tallers sobre igualtat, prevenció de violència mas- clista i de lgtbfòbia. A més per primera vegada a l’Alcúdia, s’han realitzat actes entorn del Dia de l’Orgull LGTBI amb l’objectiu de donar visibilitat a alguns dels problemes d’aquest col·lectiu.

Pel que fa a Joventut, l’any passat iniciàrem un programa d’Oci Alternatiu a l’Àgora Jove. Es tracta d’una sèrie de tallers “fets a mida”, ja que han estat els mateixos usuaris, els joves, qui decidien què volien fer cada setmana.

Per finalitzar, durant aquesta legislatura s’ha obert un Punt d’Informació a l’Habitatge: una oficina d’atenció al públic on s’integra tota la informació, la gestió i la tramitació relacionada amb l’habitatge.

Anna Pérez

Usem les cookies per a millorar la vostra experiència d'usuari.
En fer clic a qualsevol enllaç del lloc web, doneu el vostre consentiment explícit per a que les utilitzem.