Regidoria d’Agricultura

La principal preocupació ha estat atendre les necessitats i urgències dels nostres llauradors. Una de les primeres actuacions va ser arreglar el desnivell que hi havia a l’altura del Barranc de Prada, on s’acumulaven basses d’aigua. També s’han posat 50 senyals de trànsit i 5 espills en llocs amb mala visibilitat. Es van posar dues baranes a l’eixida del barranc de Prada cap a la Casa del Pi i dos cap a Montortal en el camí del Plagamell.

S’han asfaltat diversos camins, com el del Picadero, el Paradís, Terra Blanca, i trams com el de la Casa Serra, la Florentina, Batallar, el camí de l’autovia, la carretera cap a Guadassuar, el camí Carlet-Algemesí… i uns quants més que s’han deixat previstos en les pròximes setmanes. Tots els anys les peonades agrícoles han netejat les cunetes dels camins i els barrancs.

Amb la creació de la patrulla rural, s’ha donat solució a una de les coses que més ens faltava, ja que dóna més seguretat en les seues tasques. També hem aprovat diverses mocions sobre els problemes de l’agricultura, com les gelades, pedregades i l’acord amb Sud-àfrica que perjudica tant a la taronja valenciana.

Pascual Ortega

Usem les cookies per a millorar la vostra experiència d'usuari.
En fer clic a qualsevol enllaç del lloc web, doneu el vostre consentiment explícit per a que les utilitzem.