Regidoria d’Educació

Fer un balanç d’aquests quatre anys podria resumir-se en la preocupació per atendre als protagonistes de l’educació en totes les seues etapes i que tota la població tinguera cobertes les seues necessitats educatives. El contacte personal amb els claustres, equips directius i AMPES, ha estat constant i ha sigut una de les millors experiències. S’ha augmentat la quantia dels bons d’ajuda d’Infantil i de Batxillerat, així com les ajudes per al transport universitari i Cicles Formatius.

El manteniment dels edificis i la millora en instal·lacions i materials, ha estat un objectiu del quefer diari, amb distintes actuacions mitjançant els pressuposts participatius. S’han renovat i millorat instal·lacions dels centres i són moltes les actuacions que estan previstes i aprovades. És important referir-nos al Pla Edificant, proposat per Conselleria i que millorarà en gran manera els edificis educatius, amb la construcció de 8 aules als tres col·legis públics. A l’Escola Infantil estan previstes distintes reformes per am- pliar el nombre d’aules i s’ha treballat per tal que el centre d’EPA, tinguera l’equipament modern i necessari per a des- envolupar la seua tasca.

Ens queda molt per fer i estem segurs que des de Compromís per l’Alcúdia continuarem treballant per l’educació com fins ara.

Pilar Huertas

Usem les cookies per a millorar la vostra experiència d'usuari.
En fer clic a qualsevol enllaç del lloc web, doneu el vostre consentiment explícit per a que les utilitzem.